Om

Flexsell-folderFlexsell AB är ett sälj-och utbildningsföretag där personalen har mer än 100 års erfarenhet av branschen.

Vi är en grossist som har distributionen, agenturer, på flertalet produkter i Sverige.
Vårt breda sortiment av kvalitets produkter, gör att du som återförsäljare, men även slutkonsument kan samla dina inköp från en och samma leverantör.
Ett samarbete med Flexsell och våra säljkonsulter innebär att du spar både tid och pengar samtidigt som du kan minska på dina leverantörer.

 

index-cirkel-12st-helaKundgrupper i mängder – Mixa till max med oss. Kontinuerligt nyinkomna spännande produkter. Kontakta oss för en personlig visning av hela vårt sortiment. Med säljare från norr till söder ser vi till att du alltid får den ultimata servicen. Klicka på bilden för en större version!

 

 

 

 

På Flexsell skyddar vi och respekterar vi din integritet  i enlighet med EU:s allmänna dataskyddsförordning (GDPR ) 2016/679 av den 27 April 2016.

Läs mer om GDRP


Din lokala representant kan även erbjuda dig som kund ett fullsortiment av kontorsmaterial. Med över 12 000 artiklar i sortimentet kan du hitta varorna som möter alla dina behov, krav och önskemål.

Låt våra säljare och utbildare hjälpa dig att utveckla ditt företag.

Välkomna till oss!

SafeTrade MedlemsbevisInnehavaren av detta medlemsbevis är med i SafeTrade, offentlig sektors produkt- och leverantörsdatabas. SafeTrade är urvals- och kontrollverktyget utvecklat av och för inköpare och upphandlare i offentlig sektor med syfte att förenkla och förbättra inköpsprocessen.


Medlemskapet innebär att företagets ekonomi och tillförlitlighet till lämnade uppgifter när som helst kan kontrolleras inköpare och upphandlare inom stat, kommun och landsting.

SafeTrade innebär också att inköparna lättare kan hitta leverantörer med goda referenser, aktuella certifieringar samt uppfyller de särskilda kriterier som utfärdas vid offentliga upphandlingar. SafeTrade är Sveriges största produkt- och leverantörsregister med ursprung i offentlig verksamhet sedan mer än tio år.


Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.Logotyp ID06 Flexsell AB JPGsvbi-logo