Leveransvillkor

Hos oss kan du handla tryggt.
Posten och DHL distribuerar våra försändelser. Priserna är i svenska kronor och exkluderar moms.

Kortbetalning
Betala gärna med Faktura, VISA, MasterCard eller American express. Vi erbjuder dig säker kortbetalning i samarbete med Payson som hanterar kontokortsköpet, vi får aldrig tillgång till ditt kortnummer.

Begär offert
När du hittar dina produkter lägger du till dessa i din offert mapp som du skickar till oss. Inom några arbetsdagar får du en klar offert i din mailbox. Som regel tar någon av oss kontakt med dig och även diskuterar priset innan offerten lämnar oss.

Fraktkostnad
Fraktkostnaden varierar från produkt till produkt och baseras på produkt och emballage. Se separat för varje produkt .

Leverans
Finns dina beställda varor på lager skickas ordern oftast samma dag, eller dagen därpå. I regel är alla våra produkter lagervaror, men om en produkt mot förmodan är slut i vårt lager tar det 3-14 dagar att leverera varan .

Falska beställningar
Det är inte tillåtet att beställa varor i någon annans namn eller adress utan dennes vetskap och godkännande. Falskbeställningar polisanmäls och i anmälan anger vi alltid IP-adressen.

Ångerrätt
Enligt distanshandelslagen måste e-handlare erbjuda 14 dagars ångerrätt. Ångerrätten gäller endast obrutna förpackningar.

Garanti
Vid giltig reklamation står vi givetvis för returfrakten och ersättning av den defekta produkten, i form av antingen ny produkt eller pengarna tillbaka.

Loggning och lagring av kunduppgifter
Vi säljer eller förmedlar aldrig dina uppgifter till tredje part. Vi loggar endast information nödvändig för att du ska kunna genomföra köp, som adress och namn. E-postadress måste anges för att vi skall kunna skicka orderbekräftelse och orderstatus. Vi loggar IP-adress enbart för användning vid falskbeställningar.

Åldersgräns
Du måste ha fyllt 18 år för att få handla hos oss. Är du yngre än 18 måste du ha förälders eller målsmans godkännande.